Om oss

LäkarLeasing grundades 2005 och är idag Sveriges ledande bemanningsföretag inom sjukvård. Vi förser vården dagligen med kompetenta läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Redan från start hade vi målet att bli störst i Sverige inom sjukvårdsbemanning av framför allt stafettläkare, konsulter inom sjukvården och annan sjukvårdspersonal. Idag har denna vision blivit sann och vi är mycket stolta över den resa vi gjort.

Behovet av stafettläkare fortsätter att öka

Behovet av att förse svensk sjukvård med stafettläkare och sjukvårdspersonal fortsätter att öka. Vi har i skrivande stund över 39 000 registrerade läkare i vår kunddatabas som befinner sig runtom i Sverige.

Våra handläggare på LäkarLeasing arbetar efter devisen rätt kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle. När du som läkare anmäler ditt intresse för att börja arbeta som konsult hos oss följer vi noggrant kontroller för att säkra kompetens. På så vis kan vi förse dig med ett arbete inom vården som passar dina kriterier, erfarenheter och önskemål.

Välkommen att kontakta oss på LäkarLeasing. Hos oss är läkare, sjuksköterskor och undersköterskor välkomna! Vi förser den svenska sjukvården med kompetent personal när den behövs som mest. Hör av dig när du har frågor eller funderingar kring vår verksamhet eller för att bli rekryterad som stafettläkare.